понеділок, 17 лютого 2014 р.

Модуль 2. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання пректів у навчальному процесі, а саме:

-  ведення уроків методом творчих проектів дозволяє виявити та розвинути творчі можливості і здібності учнів, навчити вирішувати нові нетипові завдання, виявити ділові якості робітника нового типу.
- професійне самовдосконалення - саме при виконанні творчого проекту учні замислюються над питаннями: на що я дійсно здатний, як краще застосувати свої знання, що треба ще успіти зробити і чому навчитися, щоб не виявитися зайвим на життєвому шляху.
-    навчання проектним методом розвиває соціальний аспект особистості учня за рахунок включення його в різні види діяльності в реальних соціальних і виробничих відносин.
-  використання навчальних проектів дозволить учням сформувати та розвинути компетенції, якими повинен володіти сучасний кваліфікований робітник у відповідності до державних стандартів професійно-технічної освіти, зокрема щодо їх емоційно-вольової складової та природних здатностей, а не тільки до засвоєння лише знань.
-  я можу використовувати метод проектів з метою покращення міжпредметної інтеграції навчального матеріалу.

- отриманні на цьому модулі знання спонукають мене до більш ретельного планування навчальної діяльності та перегляду змісту дидактичних одиниць з предметів. Учні ж зможуть відчути новий підхід у викладанні предметів та познайомитися з більш продуктивними формами роботи на уроках.



Немає коментарів:

Дописати коментар